Το Καμάρι

Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Παραδοσιακό Εστιατόριο στην παραλία της Αγ. Φωτεινής στη Χίο Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
 
Κεντρική σελίδα


Κρατήσεις:
Kράτηση: Για τετράκλινο με δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια
Kράτηση: Για τρίκλινο
Kράτηση: Για δίκλινο
 
Το Καμάρι
Γεώργιος και Νικόλαος Γιακούμας
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Παραδοσιακό Εστιατόριο
Αγ. Φωτεινή, Δήμος Αγίου Μηνα, Χίος– 821 00 - Ελλάδα
Τηλ.: +30 22710 51718, +3022710 31107, +306948046410
e-mail: info@tokamari.gr
 
News Letter
Μείνετε ενημερωμένοι για προσφορές και άλλες εξελίξεις.
Εισάγετε το email σας:

(Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα.)

Αναζήτηση:
 

Ο κόμβος συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δικτυωθείτε

 

Καλώς ήλθατε στην Χίο μας!

 Ένα νησί με μεγάλη ιστορία και εκπληκτική ομορφιά. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη την Χίο εκτός από την μαστίχα είναι οι υπέροχες παραλίες της με τα πεντακάθαρα νερά. Μία από αυτές είναι Αγία Φωτεινή. Η ονομασία της έχει προέλθει από την προστάτιδα της περιοχής η οποία γιορτάζει στις 12 Αυγούστου όπου και γίνεται μεγάλο πανηγύρι στην εκκλησίτσα που βρίσκεται 800 μέτρα από την παραλία. Οι ντόπιοι την ονομάζουν Αγία Φωτιά καθώς όπως λέει η παράδοση οι ψαράδες που ψάρευαν μια μέρα ανοιχτά της παραλίας είδαν να καίγεται η πλαγιά. Βγήκαν στην στεριά και η φωτιά είχε εξαφανιστεί. Έψαξαν λοιπόν και βρήκαν την εικόνα της Αγίας Φωτεινής στο σημείο όπου έβλεπαν να καίγεται. Σε αυτό το σημείο είναι τώρα κτισμένη η εκκλησία.

 Την παράλια της Αγίας Φωτεινής την επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες έλληνες και ξένοι όπου απολαμβάνουν την ηρεμία και την ξεγνοιασιά των διακοπών τους. Αυτό που κάνει μοναδική την παράλια αυτήν είναι τα κατάλευκα βότσαλα που στολίζουν τα πεναντακάθαρα νερά της. Η περιοχή αυτή είναι ιδανική για οικογενειακές διακοπές.

 Στην Αγια Φωτεινή στέκει εδώ και 16 χρόνια Το Καμάρι, ένα συγκρότημα με 7 υπέροχα δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα με λουτρό και κουζινάκι για ένα πρόχειρο φαγητό. Επίσης διαθέτουν air condition και τηλεόραση. Βρίσκεται 30 μέτρα από την παράλια. Υπάρχουν 2 τετράκλινα δωμάτια με δυο ξεχωριστά υποναδωμάτια το κάθε ένα έτοιμα να προσφέρουν άνετες διακοπές σε τετραμελείς οικογένειες. Ακόμη διαθέτουμε 1 τρίκλινο με 2 πάλι ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Επίσης υπάρχουν 2 δίκλινα και ένα τρίκλινο. Στα μπαλκόνια τους μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα της θάλασσας.

 Στο εστιατόριο του μπορείτε να δοκιμάσετε τις εκπληκτικές συνταγές της κυρίας Δέσποινας, το καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό και τους υπέροχους μεζέδες που κάνουν το γεύμα σας ξεχωριστό.

 Το Καμάρι λοιπόν και η οικογένεια Γιακούμα είναι έτοιμοι να σας φιλοξενήσουν και να σας προφέρουν ονειρεμένες διακοπές που δύσκολα θα ξεχάσετε.


 
Δίκλινο ενοικιαζόμενο δωμάτιο
 
Αυλή στο Παραδοσιακό Εστιατόριο (Ταβέρνα)
 
Session RefreshSiteEngine 6.5UF Lite-Rendering Time: 1,047sec - 20 querys made - Database time taken: 0,141sec